DESPRE NOI
Christian Adventure - Scoala de ghizi - a luat fiinta pe data de 17 Octombrie 1997, la initiativa a doi tineri iubitori de munte, Pandel Cristian (Turistu) si Berenghi Catalin (Mistretu).

Ulterior fiind cooptat si Bineata Razvan (Vampiru), ajutati si sprijiniti de alti prieteni, ulterior devenind la randul lor instructori:
- Anghel Codin,
- Neaga Gabriel,
- Mitachescu Catalin (Stulete),
- Oanca Marius,
- Becheru Catalin,
- Neaga Mihaela,
- Necula Alice,
- Berenghi Marion,
- Antonescu Darwin,
- Irimia Violeta,
- Pavelescu Adrian,
- Bebesel Raluca,
- Filip Olivia,
- Copoiu Cristian,
- Irimia Marius (Moldoveanu),
- Stanica Steluta,
- Ghinghiloski Stefan,
- Spiridon Alina,
- Tudoran Dorin,
- Galateanu Virgil,
- Sorin Enache,
- Cismariu Bogdan (Renu),
- Cismariu Cosmin.

In prezent, dintre toti acesti intructori, in scoala mai activeaza Catalin Berenghi, Codin Anghel si Cosmin Cismariu.

Scoala de Ghizi montani are ca scop PROMOVAREA VALORILOR NATIONALE, popularitatea si sprijinirea turismului montan romanesc. Prin intermediul scolii noastre, tinerii pot invata cum se desfasoara un turism civilizat. Alaturi de noi vei avea ocazia de a vizita locuri cu peisaje de neuitat, poti descoperi adevaratele valori culturale pe care locuitorii Romaniei le-au uitat, poti cunoaste tineri cu aceleasi hobby-uri si cu care poti incheia prietenii trainice.

Cursurile dureaza intre sapte luni (seria de vara) si noua luni (seria de iarna), in tot acest timp cursantii au parte de cursuri teoretice, dar si de aplicatii practice. Cursurile noastre teoretice, serviciile ghizilor instructori si echipamentul pe care il punem la dispozitie (busole, hartile, hamurile, carabinierele, corzile, etc.) sunt gratuite.

In cadrul cursurilor teoretice, cursantii vor avea parte de notiuni de geografie montana, alpinism, orientare turistica, meteorologie, avalanse, prim ajutor, pericole montane, psihologie turistica, supravietuire, etc.

La finalul fiecarei serii, cursantii vor sustine un examen scris si unul practic, din tot ce-au invatat de-a lungul celor sapte/noua luni de zile.


Realizarile Christian Adventure Realizarile Christian Adventure